Ticket Marco Borsato

pDonderdag zag ik reclame op tv van Symphonica in Rosso. Marco Borsato in het Gelredome. Da’s mooi, dacht ik: een gaaf mega-concert op een handige plek./p
pDus ik voor vanochtend de wekker gezet. Om vijf voor negen loop ik de Bruna binnen op de Noorderwierweg, staan daar al vijftien mensen te wachten. En hoewel dat vaak bij dit soort concerten is, had ik het eigenlijk in deze winkel niet verwacht./p
pEr werden volgnummertjes uitgedeeld. De eigenaar van de winkel stond druk op de knoppen van de TicketShop-machine te drukken. De eerste kaarten rolde er vrij snel uit, maar daarna kwam hij er nauwelijks meer doorheen. Te druk./p
pIk had mazzel. Er rolde toch nog snel veldkaarten uit de machine waar weinig mensen belangstelling voor hadden. Ik kon zo buiten de rij om, snel 3 kaarten bemachtigen. Eind oktober ga ik naar Symphonica in Rosso./p
pDit wordt een avond popmuziek van Marco Borsato en band, met een bijna 40-koppige orkest. Veel actie en spectakel. Veel Rood. Ik heb er zin in./p
img src=”https://beslog.nl/moment/Marco_Borsato.jpg” alt=”Marco Borsato in Concert” /