Terugvlucht van Kathmandu naar Amsterdam

Zo’n laatste dag is altijd enigszins ongemakkelijk. We moeten ’s ochtends al de hotelkamer uitchecken. We hebben ruim de tijd om souvenirs te kopen. We hebben eigenlijk geen grote bezienswaardigheden meer op ons lijstje staan.

We besluiten een taxi te nemen naar een dorpje in de buurt. Als we daar aankomen blijkt dit echter hetzelfde dorpje te zijn als waar we gisteren de wandeling startte. We bekijken hoe een grote groep dames kleden aan het knopen is. Zij hebben grote lol dat vier van die rijke toeristen dat zo interessant vinden. Noortje wordt uitgenodigd om mee te doen. Dan blijkt dat het niet zo simpel is als dat het lijkt, maar de lol is er niet minder om.

Als we verder lopen begint het te regenen. We schuilen even, maar besluiten dan om naar de taxi terug te gaan. In het hotel zit een groot deel van de groep al te wachten op het vertrek. Om half vijf wordt de bagage ingeladen en rijden we naar het vliegveld.