Vlucht van Lhasa naar Kathmandu

We vliegen met China Airways van Lhasa Airport naar Tribhuvan International Airport. Het vliegtuig zit maar half vol, zodat we allemaal een mooi plekje bij het raam kunnen nemen. De lucht is helder, het uitzicht prachtig. We kunnen de Mount Everest zien liggen.

De hymalaya

Na de Nepalese visumformaliteiten gaat Marc achter de verloren koffers aan. De koffer van Roelie wordt gevonden. Ook regelt Marc een onverwachte vergoeding van vijftig dolar voor het te laat arriveren van de andere koffers.

Tegen de avond maken we nog één van de stadswandelingen die Marc ons had aangeraden. Zo tussen zes en zeven, als het wat minder warm wordt, leeft de stad helemaal op. We komen in kleine straatjes en binnenpleinen waar bewoners met hun dagelijkse werkzaamheden bezig zijn en waar kinderen lekker spelen.
We eten bij Jing Jang.