Val Thorens 2007

fotocollage val thorens 2007

Afgelopen week ben ik met Mark, Renske, Rob en Karin wezen skieen in Val Thorens. Er lag ruim voldoende sneeuw en het weer was overwegend mooi. Op de woensdag was het zeer mistig, maar verder scheen de zon regelmatig en lag de temperatuur rond het middaguur op zo’n twaalf graden.

De heenweg zijn we half vier uit Arnhem vertrokken en arriveerden we rond half vier bij Val Thorens. Daar stonden we echter nog een uur in de file, omdat de mensen met zomerbandjes nog kettingen om moesten leggen.

Ons 6 pers. appartement in Le Cheval Blanche was zeer klein. Renske en Karin sliepen in de ‘grote slaapkamer’ waar nog 30 cm tussen bedden zat. Rob en ik sliepen in de kleine slaapkamer met een stapelbed met nog 30 cm vrije ruimte tot de deur. Mark had de meeste slaapruimte, want hij lag op de bank in de huiskamer van 2 bij 5 meter, inclusief keuken en eettafel.

We hadden het avondeten bijgeboekt. In de vreetschuur La Grange kregen we iedere avond de keuze uit een dagmenu (3 gangen) of een beperkt aantal alternatieven. Hoewel het er wel erg druk was, was de kwaliteit prima. We hebben echt heerlijk gegeten!

Foto’s