Anouk in Gelredome

Zaterdagavond hebben we genoten van een sprankelend optreden van Anouk in onze eigen Gelredome. Ze beloofde ons aan het begin een gezellige avond – en dat is het ook zeker geworden!

Anouk heeft een prachtige stem. Ze zong zuiver en pakte moeiteloos de hoge en krachtige uithalen. Zichtbaar genietend, zong ze meer dan twee uur lang haar grote hits afgewisseld met nieuwe nummers van het laatste album “Who is your Momma”.

Er was een fabuleuse lichtshow. Een batterij van zo’n tachtig spotlights was achter de band op het podium geplaatst. Op grote videoschermen konde we Anouk beter zien, altijd lachend, glimlachend.

foto lichtshow Anouk

Dan was er een gigantische catwalk, tussen tribune en het veld. Terwijl haar nieuwe band op het podium de muziek verzorgde, stond zij aan de andere kant van het stadion handjes te schudden. En zo werd het een hartverwarmend optreden van begin tot eind.