Samen met Dre

Ik ben geen grote Hazes-fan, maar Samen met Dre was een heerlijk avondje!

Bij bol.com houden we wel van een feestje. Direct na het werk serveerde de catering een heerlijk maaltijd. Er was ruime keus en een glaasje wijn. Om half acht stonden er twee bussen klaar om ons naar de Amsterdam Arena te brengen. We waren behoorlijk vroeg in het stadion, maar dat was geen probleem met de consumptiekaart die we kregen.

Zoon Dre junior en dochter Roxanne kwamen de Arena binnen in een limo. Ze opende de show met het nummer “Het is koud zonder jou”. Op grote schermen werden de teksten afgebeeld, zodat ook de Hazes-leken lekker mee konden brullen.

Alle grote artiesten van het levenslied kwamen langs om samen met Andre een nummer te zingen: Xander de Buisonje, Peter Beense, Wolter Kroes, Marianne Weber, Gerard Joling en Rene Froger. In de finale zong Lee Towers de Oranje-hits met Andre. Tenslotte werd de avond afgesloten door Dre junior en Roxanne met de klassieker “Ik hou van jou”.

Een avond om volledig uit je bol te gaan. Ordinair, maar als je je eraan over geeft: heerlijk!

Quote van de avond: Voor jullie is dit een bedrijfsuitje, maar wij zijn echte fans!