Terug van Amazonereis

Dinsdagavond rond acht uur ben ik weer thuisgekomen na een lange reis vanuit Fortaleza.

Het was een boeiende reis langs prachtige lokaties. Hoogtepunten waren Ilha do Marajó , Valo do Paraiso en het prachtige strandje (foto) in de Amazone nabij Manaus.

Belevenissen om niet te vergeten zijn de rit in de “Rolls” over het land van de buffel-farm, de lijnboot van Belem naar Monte Alegre, het zwemmen met roze dolfijnen.

Voor Djoser is er nog wel wat werk aan de winkel. De reis stond sinds drie jaar weer op het programma, waardoor veel zaken niet goed op elkaar aansloten. Ook de vluchtschema’s, zowel die van de heen/terug-reis als van de binnenlandse vluchten waren erg ongelukkig: lange overstaptijden, erg vroeg moeten opstaan, veel indirecte vluchten. Complimenten voor onze reisbegeleidster Rianne: zij heeft op een prettige manier alle plooien recht weten te trekken.