iPhone skins en cases in vernieuwde webshop

Jochem en ik hebben onze webshop volledig vernieuwd. Het assortiment bestaat uit designer skins van siliconerubber of hoogwaardig kunststof en cases van kwaliteitsleder voor de iPhone. Daarnaast verkopen we screen protectors waarmee je het scherm van je iPhone beschermt tegen krassen en stoten.

De verkoop van de echt leren cases verliep de afgelopen dagen boven verwachting. De zwarte slip-in case is al uitverkocht, maar zal na de kerst weer leverbaar zijn. Een andere topper is de glimmende metallic serie in combinatie met de luster mirror screen protector. Hiermee maak je van het scherm een spiegel dat doorzichtig wordt zodra je iPhone scherm aangaat.

Onze producten zijn heel concurrerend geprijst. Betalen kan snel en simpel met iDeal.

Kom kijken op iRetail.nl

Update (04-01-2009): De nieuwe voorraad slip-in cases is binnen. Kom naar iretail.nl en sla je slag: zwart lere case voor euro; 31,95