Reisdag via La Fortuna

Eerlijk gezegd is dit een van de mindere dagen in het reisprogramma van deze reis. We reizen vandaag naar Saraquipi, maar maken een drie uur duurende extra stop in La Fortuna. Op de heenweg werden we geplaagt door een taxistaking, waardoor de excursies in La Fortuna niet door konden gaan. Vijf van de dertien medereizigers gaan nu alsnog hier een excursie doen, de andere acht kunnen wat rondlopen in het kleine stadje.

In La Fortuna zien we Ruth weer. Zij heeft in San Jose een dokter bezocht en neemt nu het reisleiderschap weer op zich.

Tegen het eind van de middag arriveren we in de Selva Verde Lodge in Saraquipi. Een mooi hotel aan de Rio Saraquipi met rondom Regenwoud, een zwembad, mooie ruime kamres en een heerlijk a la cart restaurant. Helaas ligt het complex wel tegen de doorgaande weg aan.