Knollendag

Zaterdag 30 januari was het ‘Knollendag’. Ooms, tantes, neven, nichten en hun kinderen waren uitgenodigd bij Marije thuis. Zo konden we hun nieuwe en totaal gerenoveerde huis bekijken, bijpraten, borrelen, sneeuwballen gooien, poseren voor de groepsfoto, enzovoort.

De heenreis was een uitdaging geweest. In de vroege ochtend had het flink gesneeuwd en de wegen waren op sommige plekken behoorlijk glad. Iedereen kwam veilig aan in Zwanenburg waar we werden verwelkomt met koffie. Manon en Marie hadden taart gemaakt. Huib, Miranda en Sem waren wat later, omdat Sem een beetje ziek was.
Na de eerste borrel was het tijd voor de familiefoto. En toen de laatste foto gemaakt was, vlogen de sneeuwballen in het rond. Met ijskoude handen vluchtten we weer naar binnen. Na een rondleiding door het huis en nog een laatste glaasje wijn was het tijd om weer op huis aan te gaan. Het was een leuke dag geweest.

familiefoto, copyright Manon Verbeek