Van Kaapstad naar Victoria Watervallen

Mijn vakantie starte in Zuid Afrika, in Kaapstad. Een bruizende stad. We waren er niet erg lang, dus ’s middags gingen we direct de Tafelberg op. Eerste een taxi, daarna bracht de Kabelbaan ons naar de top. Het is een prachtige berg. De drukte in het eerste deel geeft het gevoel van een stadspark. De zon scheen nog even, voordat er dikke wolken tegen de berg aan drukte.

De volgende dag stond er een excursie naar de Kaap op het programma. Grote delen bos en begroeing waren twee weken eerder verbrand. Dat zag er somber uit. Cape Point en Kaap Die Goeie Hoop zijn gelukkig gespaard voor de vlammen.
Jammer genoeg hadden we heel slecht weer. Heel veel regen! De foto voor het bord bij Kaap Die Goeie Hoop was nauwelijks mogelijk.
Ook bij de pinguins in Boulders Beach regende het pijpenstelen. De pinguins waren grappig, maar het fotograferen en filmen was dat niet met zoveel regen.

Pinguins in Boulders Beach

[singlepic id=228]