Laos

Slow boat

Tijdens een reis door Laos beleef je het traditionele leven. Hier gaat het leven lekker langzaam. De mensen in Laos zijn buitengewoon vriendelijk en nieuwsgierig.

Er zijn aantal plekken die je als toerist absoluut moet zien, maar het is aan te bevelen ook regelmatig van de gebaande paden af te wijken om je te laten verrassen door het landschap en de prachtige mensen.

Inhoud van dit hoofdstuk

Luang Prabang

Luang Prabang

Luang Prabang ligt op de plaats waar de rivieren de Mekong en de Khan samenkomen en dankt haar naam aan een gouden boeddhabeeld, de Pha Bang. Dit beeld – een geschenk van het hof van Angkor aan koning Fa Ngum – geldt als het symbool van de sta...
Vientiane

Vientiane

In de hoofdstad van Laos, Vientiane , proef je de Franse koloniale sfeer. Café’s en restaurantjes waar je baquettes, koffie en Bordeaux wijnen kunt bestellen, maar ook pho (soep) en loempia’s. Kleurrijke tuk-tuk’s rijden over brede boulevards langs ...

2 reacties op “Laos

  1. where is the picture below taken? the one with the path and the dragons

  2. Good question. I don’t know the answer, This picture is a Creative Commons picture found on Google used to illustrate my travel plans before i was there.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *