Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk (United Kingdom) is een land dichtbij. Een land met een rijke geschiedenis en cultuur, en het is een populaire bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Ik heb het geluk gehad om drie van de meest populaire bestemmingen in het VK te bezoeken: Londen, Edinburgh en Glasgow.

Londen is de bruisende hoofdstad van het VK. Ik ben er een paar keer geweest voor m’n werk, waarbij ik het geluk had om ook de mooie dingen van de stad te zien. Ik wandelde door de straten van Westminster en langs de overs van de Thames, ik bewonderde de kroonjuwelen in de Tower of London en at fish and chips.

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. Het is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. Ik heb genoten van een wandeling door de straten van de oude binnenstad, waar ik de ruïnes van het kasteel van Edinburgh heb bezocht. Ik heb ook een bezoek gebracht aan Loch Ness, waar ik geprobeerd heb om het monster van Loch Ness te spotten.

Glasgow is de grootste stad van Schotland. Het is een levendige stad met een bruisende studentenstad met levendige muziek- en cultuurscene. Ga naar Schotland voor de ruige landschappen. Wandel door de Schotse Hooglanden, bezoek de Loch Ness en proef de lokale whisky.