Over beslog.nl

Deze website is van Michiel Besseling. Hier vertel ik over mijn wereld. Hier toon ik de digitale content die ik in mijn vrije tijd maak, mijn foto’s en mijn video’s. Hier vertel ik over wat ik meemaak, wat ik heb gedaan en wat ik daarvan vond.

(Her)gebruik van foto’s

Een groot deel van de foto’s op deze website heb ik zelf gemaakt. Alle foto’s waarop geen personen staan, deel ik hier met een Creative Commons Licentie: Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)

Je mag het materiaal (lees: de foto’s):
Delen – kopiëren en distribueren van het materiaal in elk medium of formaat
Aanpassen – remixen, transformeren, en voortbouwen op het materiaal
Mits je de maker (Michiel Besseling / deze website beslog.nl) de juiste erkenning geeft en een link toevoegt naar de licentie.

Dit geldt dus niet voor foto’s waar ik, of andere personen op staan. Die foto’s mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden (her)gebruikt.

Over Michiel

Even voorstellen: ik ben Michiel, woon in sinds begin 2018 in Zeist en werk bij bol.com in Utrecht als user experience designer. Ik hou van verre reizen, fotograferen en video bewerken, met vrienden bieren bij Vitesse, spannende tv-series en nieuws en actualiteiten kijken.

Achtergrondafbeeldingen

Dit is een overzicht van alle achtergrondafbeeldingen op beslog.nl. De foto's heb ik in de meeste gevallen gemaakt op mijn verre reizen door Afrika, Zuid Amerika en Azie. Als je de foto beter wil bekijken, kun je klikken op de banner met mijn foto: de...
Michiel's ReisQuiz

Michiel's ReisQuiz

Hoe goed ken jij de wereld? Test je landenkennis in de zomerse reisquiz van beslog. Want waar was ik? Deze quiz bestaat uit twintig foto's, gemaakt door mij, in twintig verschillende landen. Bij elke foto stel ik de vraag: waar was ik? Ik wens je ...

Privacy Policy van beslog.nl

Bezoek je mijn site, mail je mij of neem je op een andere manier contact met me op, dan ontvang ik persoonsgegevens van je. Het zijn er misschien niet veel, maar ik bewaar en verwerk die gegevens van je wel. Daarom kun je in deze privacyverklaring lezen...